Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

Bancuri

Pe lângă faptul că, în viaţa de zi cu zi, sunt un mare amator de bancuri, am început la un moment dat (prin februarie 2006) să lucrez la o pagină web de divertisment, cu o denumire generică: râsurâsului. Trebuie să recunosc faptul că am urmărit să împuşc doi iepuri deodată:

Am abandonat (ca să mă exprim aşa) proiectul din cauze motivaţionale, dar revin asupra lui, cu forţe noi  :) .

Există o oarecare lipsă de organizare în site-urile de divertisment (ba cu diacritice, ba fără… unele bancuri spuse de 3-4 ori, etc.). Voi încerca să fac un site cât mai “curat”. M-am gândit să-l realizez cu diacritice, în UTF-8. Pe lângă bancurile din site, sunt înscris pe o listă de discuţii, din care am salvat vreo 200 de bancuri noi, dar care sunt scrise fără diacritice.

Făcând o nouă categorie în blog iar urmăresc doi iepuri:

Realizând site-ul de mai sus, mi-am făcut (programat) singur nişte funcţii PHP cu care gestionam conţinutul, dar nu o făceam dintr-o bază de date, ci din fişiere text, motiv pentru care nu am scris cu diacritice.