Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

01.28.09

Minuni ale lumii antice

Posted in Adevărul at 5:19 am by rast

Suntem o lume de roboţi manipulaţi!

Multe persoane cunosc sintagma “cele 7 minuni ale lumii”. Dar nu mă voi referi doar la ele ci şi la alte lucruri (construcţii) descoperite pe suprafaţa Terrei şi pe care, civilizaţia modernă, le consideră minuni inexplicabile. Nu are rost să enumăr aici, aceste minuni construcţii, vreau doar să scot în evidenţă faptul că ele sunt o dovadă experimentală care contestă teoriile actuale precum că strămoşii noştri ar fi fost nişte sălbatici sau că planeta Pământ ar fi fost vizitată de alte civilizaţii (extraterestre).

Nu vreau să susţin nici una dintre cele două ipoteze:

 • că am fost vizitaţi de civilizaţii extraterestre
 • că pe Terra au trăit civilizaţii mult evoluate, dar au dispărut

ci vreau doar să infirm teoriile contrare, emise de lumea modernă.

Nu ne cunoaştem planeta pe care locuim. Oamenii de ştiinţă nu vor să recunoască acest lucru, nu-şi dau seama că se mint singuri. Marea majoritate a oamenilor, urmând un ciclu educaţional (şcoală, liceu, facultate), au o falsă impresie, că sunt persoane specializate care cunosc şi stăpânesc astfel de lucruri/cunoştinţe. Este o falsă impresie, o minciună sfruntată.

6 Comments »

 1. Vasy Said:

  January 28, 2009 at 11:25 am

  Nu inteleg de unde vin unele idei nefondate, in fine, vreau sa te intreb ceva, id-ul il ai, daca vrei bagal in lista sa te intreb de un lucru care ai spus ca il faci dar nu stiu daca la-i continuat sau daca ai inceput la el. ms.

 2. rast Said:

  January 29, 2009 at 12:14 am

  Care sunt acele idei nefondate?

 3. Vasy Said:

  January 29, 2009 at 4:04 am

  De exemplu faptul ca planeta noastra ar fi vizitata candva de extraterestri, nu sunt dovezi in sensul acesta ca ar exista viata intr-o alta parte decat pamantul, speculati aberante, si referitor la faptul de a ne cunoaste planeta in mod deplin este imposibil….poate candva iti voi explica si de ce.

 4. rast Said:

  January 29, 2009 at 5:41 am

  Uau!!!
  Copii mai jos ce am scris despre extraterestri:
  “Nu vreau să susţin nici una dintre cele două ipoteze:

  * că am fost vizitaţi de civilizaţii extraterestre”

  Nu numai ca am spus ca este o ipoteza, dar am spus ca nici nu sustin aceasta ipoteza…
  Deci? Care este ideea nefondata?

 5. Vasy Said:

  January 29, 2009 at 9:52 am

  deci, cred ca mana la urma inclin sa-ti dau dreptate:)

 6. rast Said:

  January 29, 2009 at 11:03 pm

  :) !

Leave a Comment