Скачать программки на комп Карта сайта Samsung gt s3600 скачать игры Карта сайта Скачать дрожь земли 3 Карта сайта Tekken 6 скачать бесплатно торрент Карта сайта Катя чили скачать бесплатно Карта сайта Vkracker 5 скачать Карта сайта Скачать cell Карта сайта Скачать порно сестер Карта сайта Скачать суперзвезда Карта сайта Саруханов зачем вернулась ты скачать Карта сайта Ла2 скачать бесплатно Карта сайта Acdsee keygen скачать Карта сайта

09.16.09

Codul lui Oreste – Alexandru Pârgaru

Posted in Adevărul at 4:33 am by rast

În aceste zile de început de toamnă, chiar cu soarele pe cer… “plouă” peste mintea mea bătrână, cu noian de noutăţi :) ! M-am stop-at de la anumite procese mentale, pentru a avea timp de procesor disponibil pentru a procesa noile idei/informaţii care solicită neorunii mei bătrâni.

Am auzit, de mulţi ani, despre acei copii minune: indigo, de cristal etc. nu am dat importanţă subiectului. Îl categoriseam la capitolul ETC-etera. În rătăcirile peregrinările mele pe vastitatea Internet-ului, mi-au căzut ochii şi pe aici, unde am aflat de emisiunea lui Oreste (emisiuni care zgâlţâie credinţe false ale omenirii), dar vizionând emisiunea cu Alexandru Pârgaru (doar cea de la punctul 2… o am în plan şi pe cea de la punctul 14) am început să-mi pun serios problema acestor copii (indigo sau de cristal – mie nu-mi place să folosesc termeni d’ăştia speciali: minune, maeştri etc.)

Trec peste cuvintele spuse de Alexandru Pârgaru, lansează în acea emisiune o vastitate de idei noi, care ar putea genera mii de pagini de comentarii. Mă opresc la un singur aspect: ochii lei Alexandru – dacă sesizaţi lumina din ochii lui. Nu mă refer la culoarea ochilor, nici la mărimea lor, nici la paralelismul lor, ci la LUMINA din ochii lui. Şi nu mă gândesc la LUMINĂ ca metaforă ci ca strălucire.

E tare gagiu! Dacă vă bate gândul să vedeţi înregistrarea acelei emisiuni, mai semnalez un aspect: atunci când primeşte o întrebare mai nouă pentru el, “bagă” ochii în pământ şi este f. f. atent (2-3-4 secunde) să formuleze răspunsul. BETON copchilule :) ! În acele momente de liniştire mentală, gagiu’ (Alexandru) “primeşte un mesaj” de la spiritullui, de la vocea lui interioară… cum vreţi voi să-i spuneţi.

Faceţi o comparaţie: ochii lui Alexandu Pârgaru, înainte de a formula răspunsul şi ochii altor persoane (din alte emisiuni) înainte de a… deschide gura. Marea majoritate a oamenilor se uită la cel care l-a întrebat, răspunzând repede (societatea ne învaţă că astfel de răspunsuri -rapide- sunt dovadă de IQ ridicat). Acel răspuns vine din mintea omului, nu din sufletul său. Aveţi pe viu un exemplar uman (scuze Alexandru – mai glumesc şi eu :) ) care se conectează life cu sufletul său.

Nu e musai să te uiţi în jos când primeşti o întrebare şi te consulţi cu sufletul tău. IMPORTANTĂ este acea pauză. Când primeşti întrebarea, mintea este f. f. rapidă şi îţi scoate în conştient un răspuns rapid, dar nu se ştie dacă este cel mai bun. O minte conştiinţă liniştită (un om împăcat cu sine însuşi) va avea nevoie de un timp mai lung pentru a răspunde. Şi, pentru a intra în anumite detalii :) , acel timp se poate împărţi în două:

 • preluarea mesajului/răspunsului, de la suflet
 • formularea răspunsului în limba română

Da! Sufletul nu ştie româneşte, nici ruseşte, nici englezeşte, nici chinezeşte, nici… Sufletul comunică cu conştiinţa prin diferite mijloace: imagini, idei etc.

Felicitări Alexandru Pârgaru – mă bucur că exişti!

2 Comments »

 1. oli Said:

  September 17, 2009 at 2:11 am

  salut, iti aduci aminte de asta:
  107. Prin trup omul este muritor. Dar prin minte şi cuvânt nemuritor. Tăcând înţelegi şi după ce ai înţeles grăieşti. Căci în tăcere naşte mintea cuvântul…

  Sunt scrise de tine pe vechiul tau site :) despre vocea interioara, pacat ca nu l-ai mai dezvoltat siteul

 2. rast Said:

  September 17, 2009 at 3:42 am

  Acel citatdin filocalie foloseste un limbaj metaforic, inclinat mai mult spre partea mistica a vietii. Asta este si motivul pentru care am oprit munca la acel site: pe atunci eram, si eu, inclinat mai mult spre o parte mistica a vietii. Intre timp, lucrurile s-au schimbat (ca si mine de altfel :) – m-am schimbat si eu) si am incercat, pe acest blog, o abordare mai… stiintifica, mai aproape de limbajul “omului de rand”

Leave a Comment